2011. április 27., szerda

Lányi András : Az ember fáj a földnek - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az ember fáj a földnekA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
A sokoldalú közszereplőként aktív környezetvédőként, politikai kommentátorként, tudósként és tanárként ismert Lányi András az utóbbi bő tíz évben született írásaiból állította össze kötetét, amely az ökológiai gondolkodás filozófiai megalapozásnak kérdéskörét járja körbe. A szerző alapvetése szerint az egyre súlyosabb méreteket öltő környezetszennyezés problémájára a puszta technikai reakciók mellett filozófiai válaszokat kell adni, az ökológiai kihívás az ember és az emberi létről alkotott fogalmak alapjaira kérdez rá, és egy ökofilozófia kidolgozását kívánja meg. A négy nagyobb szerkezeti egységből álló kötet első része ebből a megfontolásból kiindulva, az ökofilozófia eszmetörténeti gyökereit is feltárva tárgyalja a környezet új fogalmát. A következő két tematikus egység az új filozófia az erkölcs fennhatóságát az embereken túl más élőlényekre és a természetre is kiterjesztő - etikai megalapozását és ennek politikafilozófiai következményeit tárgyalja. A záró rész az egyes társadalmi alrendszerek (tudomány, nevelés, tömegkommunikáció) vizsgálatával keresi a választ arra a kérdésre, hogy minden erről való tudásunk ellenére miért nem tesz meg mindent az emberiség a fenyegető környezeti katasztrófa megakadályozása érdekében. Az irodalomjegyzékkel záruló, bizonyos fokú filozófiai jártasságot megkívánó tanulmányokra az ökológiai gondolkodás iránt érdeklődő nagyközönség figyelmét is érdemes felhívni. ISBN: 978-963-236-304-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 07:13
. Lányi András : Az ember fáj a földnek - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése