2011. augusztus 28., vasárnap

HOODIA-DIET MAX-PRÓBÁLD KI AKÁR 1 FORINTÉRT ! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Hoodia Diet-Max
Maximum Hoodia Gordonii Étvágycsökkentö és Zsirégetö Komlex
TERMÉKISMERTEÖ: "Egy növény, mely megöli az étvágyat. Olyan molekulát tartalmaz, mely azt sugallja az agynak, Ön jól lakott, a szervezetnek nem kell több kalória. " Quote from BBC News Report, 30. 05. 2003. A Kalahári sivatag oslakosai - Földünk egyik legosibb és legprimitívebb népcsoportja - évezredek óta fogyasztják e növényt a hosszúra nyúlt vadászatok során kialakult kínzó éhségérzet megszüntetésére. Amikor dél-afrikai tudósok elkezdték elemezni a Hoodia Gordoniinevu növényt, egy addig ismeretlen molekulát fedeztek fel benne, melyet P57-nekneveztek el. E molekula a felelos az éhségérzet megszunéséért s a tudomány jelenlegi állása szerint ez az egyetlen növény, melyben megtalálható. E ténynekköszönhetoen a Hoodia Diet-Max segítségével Ön könnyen és szenvedésmentesenszabadulhat meg felesleges kilóitól.   Ephedra- és mellékhatás- mentes
EREDETISÉGI IGAZOLÁS a Dél Afrikai HOODIA GORDONII-ról: A terméket közel 7 éve hivatalosanforgalmazom az Amerikai Egyesült Államokban, egyenesen a gyártótól Orlandóból rendelem, igybiztos lehet abban hogy mindig friss, eredeti és nem kinai utánzatot kap.
ÖSSZETÉTELE:
Hoodia Gordonii: A Hoodia Gordoniikaktusz a dél-afrikai busmanok által oshonos növény az éhség- és szomjúságérzet csökkentése érdekében. Évezredek óta használják a hosszú vadászatok alatt.
Gymnema Sylvestris: Az indiánok egyszeruen csak cukorgyilkosnak nevezik e növényt. A gymnema sylvestre sikeresen kontrollálja a vércukorszintet, optimális szinten tartja, s nem engedi a normális érték fölé menni, illetve alá csökkenni.
Phosphatidyl Serine 20%: Ez az elem megemeli a Hoodia Diet MaxTM hatékonyságát!
Guarana (mag): Dél-afrikai babféle, jelentosen megemeli a szervezet energiaszintjét!
Chromium Polynicotinate: Az egyetlen formula mely bizonyítottan elosegítia zsír cukorrá alakítását (inzulinfunkció), egyensúlyban tartja a vércukorszintet és alacsony szinten tartja a koleszterolt. A Chromium Polynicotinate 300-szor hatékonyabb, mint az általában használatos chromium picolinate. A niacin-bound chromium család tagja, mely szükséges a normális protein, zsír és szénhidrát anyagcseréjéhez.
ALKALMAZÁSA:
Étkezés közben 1-2 egy kapszula, bo vízzel lenyelve. Napi megengedett mennyiség maximum 6 kapszula. Egy teljes kúrához kb. 3 doboz szükséges. Egy doboz 60 db kapszulát tartalmaz. Kálium (potassium) szedése javasolt.
Kiknek ajánlott:
A készítmény elsosorban olyan személyeknek ajánlják, akiknek legalább 15 kg súlyfeleslegük van, valamint olyan személyeknek, akik nem tudják megállni a nassolást, akkor sem ha ténylegesen nem is éhesek.
 
 
3 db megrendelése, vagy 9000 Ft értékben történö vásárlás esetén fizetem a postát.
Postaköltség 395Ft
3 vagy több db esetén 0 Ft
Utalni  Raiffeisen bankfiókba kell. Utalási adatok az értesitö e-mailben lesznek.
A csomagot az utalás teljesülése után 48 órán belül feladom.
Begin: Sellathon V3. 0 End: Sellathon


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 19:23
. HOODIA-DIET MAX-PRÓBÁLD KI AKÁR 1 FORINTÉRT ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése