2011. szeptember 7., szerda

Samsung i8910 Omnia HD gyári független - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Modellcsere miatt eladóvá vált kb 2, 5 éves (nálam majdnem 1 éve van) gyárilag független és magyar nyelvű, nem lestrapált, hibátlanul működő 8GB-os fekete Samsung Omnia HD-m.
Itt megtalálsz minden infiormációt a telefonról, úgyhogy nem terhelném több oldalnyi leírással azokat akik ismerik:
http: //i8910hd. samsungmobile. com/spec
 
- Garancia már nincs rá.
- Kiegészítők: minden gyári, azaz doboz, sztereó headset, töltő, microusb kábel.
Ezeken felül adok még hozzá: a régi hátlapot (sajna az alja mindnek megkopik a zsebben hordástól), plusz egy eredeti akksit, szivargyújtó töltőt, autós tartót, illetve egy új bontatlan képernyővédő fóliát (amúgy most is van rajta).
Nem árulok zsákbamacskát, tehát amit tudni kell róla (mert átvételnél úgyis meglátnád):
- HXv11 egyedi firmware van rajta (aki tudja mi az, az tudja, aki nem annak legyen elég annyi hogy ezzel lehet a legtöbbet/legjobbat kihozni a telefonból, gyors, nem fagy, HD videó 25fps-el, akár 800MHz-re is stabilan felhúzható cpu órajel, stb) de ha kell felrakom az eredeti gyárit
- Fejhallgató nyílást takaró kis műanyagot valahol sikerült elhagyni (valszeg beleakadt a zsebembe, kirántottam és el is hagytam) de mivel az összes androidos telefon nyitott fejhallgató nyílással készül így nagyon ez engem nem zavart
- Hátlapon alul zsebtől kopás nyoma, ez már a második hátlap (asszem 5dodó volt ebay-ról) de nem látom értelmét újat tenni rá mert kb 1 hónap alatt lekopik az a rész megint.
- Kijelzőn egy kis karc van (már sajna így vettem), kb 2mm hosszú és alig észrevehető, ha fólia van rajta akkor nem is látszik. Abban biztos lehetsz hogy ilyen korú használt karcmentes telefon nem létezik, még akkor se ha azt állítják róla : )
- Leejtve nem volt, nincs horpadás, festéklepattogzás, horzsolás, stb
- Autós tartó sajna kicsit karistolja a króm keretet, de az csak akkor látszik ha oldalról nézegeted, amúgy nem feltűnő
- Nálam 2 napot megy el egy töltéssel (napi fél-1 óra netezés, némi zenehallgatás, 8-20 között óránkénti exchange mail+naptár szinkronizálás mobilneten át)
 
Átvétel Budapesten személyesen, postázni nem igazán szeretném.
 
Csere lehet hogy érdekel:
- más telefonra, viszont ráfizetni nem akarok de nagyon olcsó (pl. samsung 5230, nokia S40-es széria) telefonnal sem tudnék mit kezdeni.
- jobbfajta 26"-os fűzött MTB kerékszettre (DT swiss, stb. ) gumi és lánckeréksor nélkül. itt fizetném a különbözetet.
Csere érték a villámár : )


Jelenlegi ára: 42 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-05 17:44
. Samsung i8910 Omnia HD gyári független - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése